Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Giovanni vertelt over zijn revalidatie

24-10-2019 - 15:59 | 0 Reacties
Toen bij mij vorig jaar december de ziekte van Leber werd geconstateerd, ben ik door mijn arts doorgestuurd naar Visio het Loo Erf voor intensieve revalidatie. Tijdens mijn eerste week op Visio Het Loo Erf zijn mijn revalidatiedoelen vastgesteld. Mijn revalidatiedoelen zijn gericht op het krijgen van zoveel mogelijk zelfstandig-heid in mijn leven.

 
Lees verder

Kleinkunst van grote klasse project musiceren participeren

24-10-2019 - 14:33 | 0 Reacties
Charlotte Glorie treedt regelmatig op met haar eigen kleinkunst programma. Zij is van jongs af aan blind en gewend om alles op het gehoor te doen. Jorien Habing interviewde haar met betrekking tot het muziek maken en haar visuele beperking.

 
Lees verder

Aisha en haar witte stok

14-10-2019 - 16:25 | 0 Reacties
Op 15 oktober is het Dag van de Witte Stok, de dag waarop wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor verkeersdeelnemers met een visuele beperking. In het kader van deze dag spreekt Koninklijke Visio met Aisha Arif, een dame van 23 met een bijzondere drive in het leven. Aisha is zeer slechtziend, maar laat zich daardoor niet belemmeren in de dingen die ze wil bereiken. “Als ik er tegenaan loop, dan ga ik er toch omheen?”. Een doorzetter in hart en nieren.

 
Lees verder

Hoe de roltaststok de wereld van Bea groter maakt

14-10-2019 - 11:07 | 0 Reacties
"Ik dacht eigenlijk dat ik het wel afkon zonder witte stok", vertelt Bea Sibon (65). "Een stok voelde als een achteruitgang. Dan ben je immers zichtbaar slechtziend. Daar moest ik me overheen zetten, maar ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. Het omgekeerde is namelijk waar: met mijn roltaststok kan ik zoveel meer!"

 
Lees verder

Live vanuit de blindentribune in JC ArenA: Ajax – Fortuna Sittard

01-10-2019 - 15:37 | 0 Reacties
Woensdag 25 september was het zover: een nieuwe plek voor de "blindentribune" tijdens een wedstrijd van Ajax. Tribune staat tussen aanhalingstekens, want voor 14 man hoeft natuurlijk geen heel stadiondeel te worden gereserveerd. Zou ook wel wat veelgevraagd zijn, aangezien alle thuiswedstrijden van Ajax tot en met de winterstop stijf zijn uitverkocht. Toch is het meteen de grootste blindentribune van Nederland

 
Lees verder

Snel naar informatie