Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Esmay Langbroek ervaart meerwaarde van stage bij Visio

12-04-2016 - 14:27 | 0 Reacties

De 19-jarige Esmay Langbroek uit Assen loopt stage als directiesecretaresse bij Revalidatie en Advies Noord en Intensief. Esmay: Ik ben in Nederland de enige blinde leerling die deze opleiding volgt en ben heel blij met mijn stage bij Visio.” 
Lees verder

Succesverhalen inspireren jongeren met visuele beperking om een baan te vinden

07-04-2016 - 07:53 | 0 Reacties
De cijfers zeggen alles: ongeveer 70% van de mensen met een visuele beperking heeft geen werk. Terwijl die beperking helemaal geen belemmering hoeft te zijn voor een succesvolle carrière. Daarom startte dit jaar het project Expeditie ToP (Toekomstige Participatie), waar dertig leerlingen van het middelbaar- en vervolgonderwijs aan deelnemen.

 
Lees verder

Een betere begeleiding kan ik me niet wensen!

05-04-2016 - 14:35 | 0 Reacties
Enkele jaren geleden ben ik door de regiopraktijk oogheelkunde AZM  in Heerlen doorverwezen naar Koninklijke Visio. De begeleiding en revalidatie van Visio is voor mij en mijn hele gezin zo belangrijk geweest.

 
Lees verder

Het grote belang van Visio voor mensen met een visuele beperking

04-04-2016 - 14:21 | 0 Reacties
Nadat ik mijn specialist in het AZM me vertelde dat er niets meer aan mijn ogen viel te doen, kreeg ik het advies om contact op te nemen met Visio. Daar zouden ze me, als blind persoon, kunnen begeleiden om zo zelfstandig mogelijk door het leven te gaan. En dat bleek terecht. 

 
Lees verder

"Het wordt nooit meer zoals het was"

01-04-2016 - 14:16 | 0 Reacties
Dat is wat me verteld werd tijdens de oogmeting bij Visio. Leer leven met wat er nog is. Met uiteindelijk nog slechts 5% zicht in beide ogen, ben ik snel doorverwezen naar Visio door het Academisch ziekenhuis Maastricht (AZM).

 
Lees verder

Snel naar informatie