Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

En de uitslag is …

14-07-2014 - 16:54 | 0 Reacties
Na een korte maar wel verdiende vakantie ben ik er weer een nieuwe blog en … goed nieuws! Ik val met de deur in huis nu ik het ook echt wereldkundig mag maken: ik ben nu officieel een ex-student van de Herman Brood Academie. Ik ben geslaagd!! 

Zo.. dan hebben we dat meteen gehad. Graag blik ik met u terug op mijn eindexamenconcert.

 
Lees verder

Waar een wil is, is een weg

03-07-2014 - 08:49 | 0 Reacties

Je bent jong, staat in de bloei van je leven maar je hebt Opticus Atrofie waardoor je visueel beperkt bent met alle consequenties van dien. Je loopt tegen moeilijkheden aan en wordt in het ‘alledaagse leven’ regelmatig met je beperkingen geconfronteerd. Je kunt 2 dingen doen: je terugtrekken en hopen dat het snel weer morgen wordt OF de strijd aangaan!

Patrick van Gelderen besloot dat laatste. Hij verlegde op 22 maart een grens met als doel meer lichaamsbeweging en een passend dag-en-nachtritme. Running Blind, de stichting die (hard)lopen op diverse niveaus voor mensen met een visuele beperking bevordert en mogelijk maakt, werd daarbij zijn partner. 
Lees verder

Snel naar informatie