Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Webinar: Luisterlezen, de mogelijkheden

21-05-2024 |

Als lezen met de ogen te inspannend of simpelweg onmogelijk wordt, kunt u ook lezen met uw oren. Dit wordt ook wel luisterlezen genoemd.

Tijdens het webinar nemen Ralf Habets, medewerker preventieve zorg van Koninklijke Visio, en Derk Martens  van de firma Sensotec u mee in de mogelijkheden die er zijn rond luisterlezen. Want er is veel meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt.

Wilt u kennis willen maken met de mogelijkheden van luisterlezen en weten of dit iets voor u kan zijn? Wilt u weten welke mogelijkheden de firma Sensotec bied in hulpmiddelen om te kunnen luisterlezen? Meldt u dan aan voor het webinar Luisterlezen de mogelijkheden. Zien of horen we u daar?

De online bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Heeft u ondersteuning nodig bij het installeren of het gebruik van Zoom? Neem dan contact op met onze helpdesk via 088 585 56 66 of kennisportaal@visio.org.

Voor meer informatie over de online bijeenkomst kunt u contact opnemen via visioonline@visio.org of aangeven in het aanmeldformulier.

Aanmelden voor webinar


Snel naar informatie