Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Rotterdam: Inloop XL

14-06-2024 | 13.00 tot 16.00 uur
Om zoveel mogelijk slechtziende en blinde mensen de gelegenheid te geven vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden en hulpmiddelen organiseert Koninklijke Visio samen met Sensotec en het Iris Huys op vrijdag 14 juni van 13.00 tot 16.00 uur een inloop XL op de Visio locatie Rotterdam. 


Aanbod Sensotec

Sensotec biedt vele oplossingen voor visuele uitdagingen. Zoals toegankelijke tv-ondertiteling, een eenvoudige online multimedia speler voor gesproken boeken, dagelijkse kranten, hoorspelen, podcasts en meer.  
Verder hebben ze beeldschermloepen, braillehulpmiddelen, loepen en lampen. Voor thuis, school of werkplek. Sinds kort hebben ze ook de Envision slimme bril in hun assortiment. Kortom: kom langs om de vele mogelijkheden te bekijken, beluisteren en ervaren.


Breed assortiment van Iris Huys

Ook het Iris Huys uit Gouda heeft een breed assortiment. Bijvoorbeeld aangepaste hulpmiddelen voor algemeen dagelijkse levensverrichtingen, goede (taak)verlichting, (beeldscherm)loepen en voorleesapparaten, unieke blindenstokken, filterbrillen, telefoons, nederlands sprekende en tactiel aangepaste huishoudelijke apparatuur. Maar ook aangepaste spelletjes en sportartikelen. Zij kunnen vrijblijvend een specifiek product voor u meenemen. Hiervoor kunt u het Iris Huys bellen op telefoonnummer 0182 52 58 89 of mailen naar info@irishuys.nl.


Komt u naar de inloop XL?

Leven met een visuele beperking, daar komt heel wat bij kijken. Niet alleen op praktisch, maar ook op sociaal vlak doet dit iets met u. Ga hierover in gesprek met onze medewerkers en/of ervaringsdeskundigen.  Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen over de inloopdag? Neem dan contact op met Koninklijke Visio Rotterdam door te bellen naar 088 585 97 00 of mailen naar rotterdam@visio.org. Wij hopen u vrijdag 14 juni te ontmoeten.

Snel naar informatie