Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Oogcafé Reusel: Ervaringsverhalen Visio Het Loo Erf

23-05-2024 | 10.00 tot 12.00 uur
Op donderdag 23 mei 2024 van 10.00 tot 12.00 uur is er een bijeenkomst van het Oogcafé Reusel-de Mierden en omstreken. Tijdens deze bijeenkomst presenteren drie oud-revalidanten over hun tijd bij Visio Het Loo Erf in Apeldoorn. Nog niet zo lang geleden hebben zij deze intensieve revalidatie afgerond. Graag willen zij u vertellen hoe zij deze revalidatie hebben beleefd. Elke oud-revalidant zal ongeveer 25 minuten vertellen over zijn/haar eigen ervaring.
 
Het Oogcafé Reusel-de Mierden en omstreken is er iedere vierde donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Wijzigingen voorbehouden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te mailen naar oogcafereuseldemierden@hotmail.com.
 
Visio Het Loo Erf is de enige plek in Nederland waar volwassenen met een visuele (en eventuele bijkomende) beperking terecht kunnen voor intensieve revalidatie. Hier leren zij op verschillende levensgebieden omgaan met hun visuele beperking. Wilt u meer weten over Het Loo Erf? Lees het hier op onze website
 

Snel naar informatie