Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Goes: Hondenkoekjes bakken en los in het bos!

08-06-2024 | 13.00 tot 16.30 uur
Koninklijke Visio en Oogvereniging Zeeland organiseren samen twee keer per jaar een bijeenkomst voor gebruikers van een blindengeleidehond. Zaterdag 8 juni staat de volgende bijeenkomst op het programma: "Hondenkoekjes bakken en los in het bos"!

 

Wat kun je verwachten?

We starten om 13.00 uur bij Koninklijke Visio in Goes (Stationspark 2, 4462 DZ). Na een kopje koffie of thee beginnen wij met het bereiden van de hondenkoekjes. Als de koekjes in de oven staan, maken we met de honden een wandeling door het Poelbos. Uiteraard kunnen de honden even los in het bos! Om 16.30 uur sluiten we de bijeenkomst af.

 

Meld je vooraf aan

In verband met de voorbereidingen vragen wij je van te voren aan te melden. Meld je uiterlijk woensdag 27 mei 2024 aan. Dit kan door contact op te nemen met één van de volgende personen: Zien we jou op zaterdag 8 juni a.s.? Meld je aan en geniet van deze middag.
 

Snel naar informatie