Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Geannuleerd: Nijmegen: Oogcafé bij Visio

31-05-2024 | 14.00 tot 16.00 uur

Vanwege onvoldoende aanmeldingen heeft de Oogvereniging besloten het oogcafé van 31 mei 2024 niet door te laten gaan.

Eens per kwartaal bent u van harte welkom bij het Oogcafé Nijmegen bij Visio. Het wordt georganiseerd door de Oogvereniging en het Oogcafé is er voor alle inwoners van Nijmegen en omstreken met een visuele beperking. Gelijktijdig met dit Oogcafé is er ook een vrije inloopmiddag van Visio. U kunt op deze inloopmiddag met een algemene of een digitale vraag terecht bij een van de medewerkers van Visio.
 

Van themabespreking tot excursie

Bij dit Oogcafé wisselen informatieve bijeenkomsten, activiteiten en sociaal contact elkaar af. Kom langs voor nuttige informatie en gezellig contact. Het Oogcafé vindt twee keer per kwartaal plaats: een keer bij Visio Nijmegen, de andere keer vindt de bijeenkomst elders plaats en wordt ingevuld met een cultureel bezoek, een wandeling, lunch of andere activiteit. Voor meer informatie over de diverse Oogcafé’s zie ook de website van de Oogvereniging.
 

Aanmelden verplicht

Aanmelden graag ruim op tijd bij Jeroen van Dijk via jjpvandijk@icloud.com of 06 53 13 48 22. Hebt u een vraag over of idee voor het Oogcafé Nijmegen? Neem ook dan contact op met Jeroen. Wilt u graag een partner, familielid of vriend(in) meenemen? Dat is geen enkel bezwaar. Geef dat wel aan bij aanmelding.

Snel naar informatie