Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Apeldoorn: Partnergroep (27-06-2024)

27-06-2024 | 14.00 - 16.00 uur

Binnen Visio hebben we gemerkt dat het belangrijk is partners te betrekken bij het revalideren. Hoe krijg je als partner van een slechtziende een goed beeld van de oogaandoening en wat dat in het dagelijks leven betekent? Voor welke zaken is hulp gewenst en wanneer is het beter om je partner het zelf het te laten proberen? Kun je samen nog activiteiten ondernemen?

Bijeenkomsten

Voor deze groep hebben we de partnergroep opgezet. Want ook partners vinden het vaak prettig om ervaringen te delen en informatie uit te wisselen.

Bijeenkomst 1: kennismaking

De eerste bijeenkomst staat in het teken van kennismaking. Ook gaan we in op hoe we om kunnen gaan met de visuele beperking van uw partner en de onderlinge communicatie.

Bijeenkomst 2 op 30 maart en bijeenkomst 3 op 11 mei

In de tweede bijeenkomst gaan we in op vrijetijdsbesteding en energieverdeling. Tijdens de derde bijeenkomst staan hulpmiddelen centraal en spreken we over uw toekomstbeeld met een partner met visuele beperking.

Aanmelden

Aanmelden via juliettehilhorst@visio.org of janinaremmerts@visio.org. Bellen kan ook via 06 46 00 87 03.
 

Snel naar informatie