Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

Apeldoorn: Partnergroep

30-05-2024 | 13:30 tot 15:30 uur
Binnen Visio hebben we gemerkt dat het belangrijk is partners te betrekken bij het revalideren. Hoe krijgt u als partner van een slechtziende een goed beeld van de oogaandoening en wat dat in het dagelijks leven betekent? Voor welke zaken is hulp gewenst en wanneer is het beter om uw partner het zelf het te laten proberen? Kunt u samen nog activiteiten ondernemen? In Apeldoorn start op 30 mei een partnergroep die op 3 donderdagmiddagen plaats gaat vinden.
 

Programma

Heeft u een partner die slechtziend of blind is en leven (een aantal) van bovenstaande vragen bij u? dan is de partnergroep wellicht iets voor u. Want ook partners vinden het vaak prettig om ervaringen te delen en informatie uit te wisselen.
 

Bijeenkomst 1, 30 mei 2024: Kennismaking

De eerste bijeenkomst staat in het teken van kennismaking en uitleg over de komende partnerbijeenkomsten.
 

Bijeenkomst 2, 13 juni 2024: Omgaan met… en hulpmiddelen

Omgaan met de visuele beperking van uw partner en de onderlinge communicatie komen op dag twee aanbod. Met een ervaringsbril proberen we het zicht van uw partner voor u zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen. Ook bespreken we een aantal hulpmiddelen.
 

Bijeenkomst 3, 27 juni 2024: Vrije tijdsbesteding en energieverdeling

In deze bijeenkomst gaan we in op vrijetijdsbesteding en energieverdeling en spreken we over uw toekomstbeeld met een partner met visuele beperking.
 

Aanmelden en meer informatie

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Stéphanie Mulders
door te mailen naar stephaniemulders@visio.org of haar te bellen op 06 31 14 36 71. Of neem contact op met Juliëtte Hilhorst door te mailen naar juliettehilhorst@visio.org. In oktober start er een tweede partnergroep op donderdagochtenden van 10.30 tot 12.30 uur. Ook hiervoor kunt u uw interesse kenbaar maken bij Stéphanie of Juliette.

Snel naar informatie