Zorgdeclaratie

De veelgestelde vragen over de zorgfactuur of declaratie zijn hier onder te vinden. Staat uw vraag er niet tussen, vul dan het contactformulier in. Wilt u liever telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer 088 585 58 88.

Veelgestelde vragen

  • Hoge kosten. Waarom moet ik deze zelf betalen? U betaalt een eigen risico als u 18 jaar of ouder bent en gebruikmaakt van zorg uit het basispakket. De overheid heeft het verplicht eigen risico vastgesteld op € 385.
  • Bepaalt Visio de tarieven? De hoogte van het gemiddelde tarief van een zorgproduct wordt door zorgverzekeraars en ziekenhuizen samen bepaald. Visio krijgt jaarlijks de tarieven door van de zorgverzekeraars.
  • ​​Waarom krijg ik een No-Show factuur? Visio brengt € 50 in rekening voor afspraken die niet of binnen 24 uur voor de afspraak zijn afgezegd. Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar. 
  • Ik sta op de wachtlijst bij Visio, maar krijg een factuur. Hoe kan dit? Deze factuur heeft waarschijnlijk betrekking op het intakegesprek welke u bij Visio heeft gehad. De hoogte van de kosten is afhankelijk van de duur van het gesprek.

Neem contact op