Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

KinderBeestFeest bij Artis voor kinderen met een beperking of specifieke zorgbehoefte

04-06-2024

Op vrijdag 7 juni is het zover, de 25e editie van het KinderBeestFeest in Artis. Een groot aantal slechtziende en blinde leerlingen van Koninklijke Visio Onderwijs Amsterdam en Koninklijke Visio Ambulante Onderwijs Begeleiding (AOB) midden-Nederland gaan samen met hun ouders en broertjes/zusjes genieten van een geweldige avond in Artis.

Zorgeloos genieten

Al jarenlang worden neemt Koninklijke Visio met een groot aantal slechtziende en blinde leerlingen en leerlingen met een meervoudige beperking deel aan dit unieke feest, speciaal voor kinderen uit Noord-Holland, Flevoland en Leiden met een beperking of zorgbehoefte. Ieder jaar is er weer een wachtlijst om deel te nemen en dat zegt natuurlijk genoeg over de geweldige invulling van de avond en het even zorgeloos kunnen genieten met het gezin. 

Opstappunten

In totaal gaan er 200 leerlingen, ouders, broertjes/zusjes mee vanuit Koninklijke Visio. Circa 100 deelnemers zullen rond 17.00 uur verzamelen bij de school. Daar staan dan diverse hulpverleningsvoertuigen (brandweer, politie en ambulances) klaar om de deelnemers in een grote colonne naar Artis te vervoeren.

Daarnaast zijn er nog een aantal andere opstappunten waar leerlingen, ouders en broertjes/zusjes zullen opstappen, zoals bij het Marineterrein, ziekenhuizen en andere opstapplaatsen. Rond 21.30 uur worden de leerlingen weer afgezet bij hun opstappunt.

We kijken uit naar wederom een beestachtig leuk feest!

Snel naar informatie