Winactie muziekstuk "Trust" op Festival Classique

Inmiddels is deze winactie gesloten. Alle deelnemers bedankt voor het meedoen!

Over “Trust” 

Muziek verbindt. En muziek overstijgt alle beperkingen. Twee jonge strijkkwartetten en elf slechtziende en blinde amateurzangers, allen (oud-)cliënten van revalidatiecentrum Visio Het Loo Erf, gingen voor de strijkkwartbiënnale begin dit jaar samen op zoek naar het gemeenschappelijke en afwijkende. Want hoe neem je deel aan een regulier koor of zangproject als je blind of slechtziend bent en de bladmuziek en de dirigent niet kunt zien? Het indrukwekkende resultaat is het muziekstuk “Trust”. Een speciaal geschreven compositie van componist Matijs de Roo voor amateurzangers met een visuele beperking en strijkkwartet. 

"Trust" op Festival Classique

Na het succes op de strijkkwartetbiënnale in Amsterdam, gaat “Trust” nu op tournee. Tijdens het Festival Classique in Den Haag wordt "Trust" opnieuw uitgevoerd. Het koor wordt uitgebreid met acht Haagse zangers, die onder begeleiding van Koninklijke Visio muziektherapeut Jorien Habing in vier repetitiedagen zich het repertoire eigen maken. De compositie wordt samen met het Karski kwartet ten gehore gebracht en bezoekers kunnen na afloop het museum Beelden aan Zee bezoeken. 

Een podium op het strand met volle tribunes eromheen en een ondergaande zon op de achtergrond

Praktische informatie

Zaterdag 15 juni
17.00 tot 19.00 uur
Locatie: museum Beelden aan Zee Den Haag 
Deze winactie is inmiddels gesloten.

 

 

Toestemming

Wanneer je meedoet aan de winactie geef je toestemming aan Koninklijke Visio om je motivatie anoniem te delen via social media. De winnaars krijgen persoonlijk bericht en ontvangen de kaartjes voor “Trust” op Festival Classique via het opgegeven e-mailadres. Voor meer informatie verwijzen we naar onze privacyverklaring.