Bel 088 585 85 85 Contact

Visio maakt gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om de inhoud af te stemmen op uw wensen, verbeteringen aan te brengen, maar ook om d.m.v. online trackers, die pas actief zijn na uw expliciete toestemming, om de koppeling met social media eenvoudiger te maken.

04-07-2024

Muziek verbindt. En muziek overstijgt alle beperkingen. Twee jonge strijkkwartetten en elf slechtziende en blinde amateurzangers, allen (oud-)cliënten van revalidatiecentrum Visio Het Loo Erf, zijn samen op zoek gegaan naar het gemeenschappelijke en afwijkende. Met als indrukwekkend resultaat het muziekstuk “Trust”.

Wonderfeel Festival

Trust zal op zaterdag 20 juli, van 12.00-12.45 uur te beluisteren zijn tijdens het Wonderfeel Festival in ’s Graveland. Tickets voor het festival zijn hier verkrijgbaar. Het stuk beleefde zijn wereldpremière tijdens de Strijkkwartet Biënnale begin dit jaar in Amsterdam, en werd  onlangs ook opgevoerd tijdens het Festival Classique in Den Haag.

Sensitief en effectief

Koninklijke Visio is nauw betrokken bij de totstandkoming van het stuk Trust. Het project wordt begeleid door Jorien Habing, muziektherapeute bij Koninklijke Visio. Componist Matijs de Roo schreef het stuk. Hij schreef de muziek gedurende het verkennings- en werkproces van de musici en de amateurzangers. Met vindingrijke aanwijzingen voor de zangers brengt hij beide groepen - het Nederlandse Belinfante Quartet en het koor - op een sensitieve en effectieve wijze samen in een nieuwe klankwereld.

Meer weten over dit project?

Klik op de links hieronder en lees meer over:

Snel naar informatie